суботу

Вітаємо переможців !


 Шановні колеги! Сьогодні я безмежно радію успіху моєї донечки - Антонової Анни, яка посіла перше місце за захист своєї науково-дослідної роботи з журналістики у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАНУМ.
Тому просто процитую новину з офіційної сторінки нашої школи : "Сьогодні,25 лютого, на базі Кіровоградського державного педагогічного університету ім.В.Винниченка відбулася заключна частина ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАНУМ, у якому взяли участь п'ять учнів Олександрійської школи-інтернату, четверо з яких посіли призові місця.
З гордістю повідомляємо, що учениця 11 класу нашої школи Анна Антонова посіла ПЕРШЕ місце за захист своєї науково-дослідної роботи з журналістики (відділення філології та мистецтвознавства, секція журналістики, науковий керівник Ірина Ткаченко) та братиме участь у фінальному етапі конкурсу, що відбуватиметься 7-11 квітня у Києві. Бажаємо Ані витримки у підготовці, а також перемоги у останньому Всеукраїнському етапі!



Також за підсумками захисту науково-дослідних робіт ще три учні нашої школи посіли ТРЕТІ місця: Дубровін Нікіта (10 клас) - ТРЕТЄ місце за науково-дослідницьку роботу з англійської мови (відділення філології та мистецтвознавства, секція англійської мови), Павленко Ярослав - ТРЕТЄ місце за науково-дослідницьку роботу з української мови (відділення філології та мистецтвознавства, секція української мови) та Артеменко Яна (9 клас) - ТРЕТЄ місце за науково-дослідницьку роботу з історичного краєзнавства (історико-географічне відділення, секція історичне краєзнавство).
Підготовка та участь у конкурсі – інтелектуальний і комунікативний марафон. МАНівці відриваються від шкільних підручників, спілкуються з науковцями.Серйозним іспитом для них є здійснення науково-дослідницької роботи у різних галузях наук, написання контрольних робіт з галузі, та власне сам конкурс-захист робіт.
Тож ще раз привітаємо наших МАНівців зі справді достойними результатами!

Матеріал  офіційної сторінки Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату https://www.facebook.com/pantaevka.int/posts/1885786311700756

1 коментар: